ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28/3/2023, ΣΤΙΣ 7:00 Μ.Μ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28/3/2023, ΣΤΙΣ 7:00 Μ.Μ. Το ΔΣ του συλλόγου μας, καλεί τους συλλόγους γονέων, τις Ενώσεις Γονέων, τα μαθητικά συμβούλια, τους μαζικούς φορείς της περιοχής σε σύσκεψη την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 στις 7.00 μ.μ. στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών. Εδώ και χρόνια ο σύλλογός … ΠερισσότεραΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28/3/2023, ΣΤΙΣ 7:00 Μ.Μ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00 Μ.Μ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Χαιρετίζουμε τους δεκάδες χιλιάδες απεργούς … ΠερισσότεραΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Όχι στην παραπέρα εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση του νερού. ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/3 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/3 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Όχι στην παραπέρα εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση του νερού Να αποσυρθεί το απαράδεκτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης! Η κυβέρνηση της ΝΔ φέρνει στην Ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση ένα εγκληματικό νομοσχέδιο που βαθαίνει την πορεία εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης του νερού. Με το νομοσχέδιο της μετατροπής της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας … ΠερισσότεραΌχι στην παραπέρα εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση του νερού. ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/3 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

ΑΠΕΡΓΙΑ! Τεράστιο ανθρώπινο ποτάμι. Η ώρα της οργής και του ξεσηκωμού.

ΑΠΕΡΓΙΑ!Τεράστιο ανθρώπινο ποτάμι. Η ώρα της οργής και του ξεσηκωμού. Λαοθάλασσα απεργών και διαδηλωτών. Νέο αγωνιστικό προσκλητήριο για τη Δευτέρα 20 Μαρτίου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού. Από το Δ. Σ.

Από τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Αχαρνών για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη.

«Αυτοί μετράνε κόστος και ζημιές – Εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές» Από τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Αχαρνών για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ // ΠΕΜΠΤΗ 16 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ στις 11.30 π.μ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ // ΠΕΜΠΤΗ 16 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ στις 11.30 π.μ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΗΝΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΓΩΝΑ! Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ, ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ – ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους, τη … ΠερισσότεραΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ // ΠΕΜΠΤΗ 16 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ στις 11.30 π.μ.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟ – ΞΕΝΑΓΟ ΝΑΤΑΣΣΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 Ραντεβού στις 10:00  Σταδίου 13, Παλαιά Βουλή Πώς ήταν οι πρώτες χειροβομβίδες; Ποιος ο ρόλος των ακρόπρωρων στη δημιουργία εθνικής συνείδησης τις παραμονές του Αγώνα; Πώς ήταν γραφικός χαρακτήρας  του Μάρκου Μπότσαρη; Κι ο ταμπουράς … ΠερισσότεραΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ