Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ Συγκέντρωση αλληλεγγύης Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 12 στο Σύνταγμα Μετά τη νέα προσωρινή συνέχιση της εργασίας που κέρδισαν οι εργαζόμενοι στα Δικαστήρια την Τρίτη 18/6, η κυβέρνηση κατέθεσε νέο νομοθετικό έκτρωμα για να κλείσει τη … ΠερισσότεραΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ

Να γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις μετατάξεων και οι ενστάσεις των εκπαιδευτικών!

Να γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις μετατάξεων και οι ενστάσεις των εκπαιδευτικών! Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι δεκάδες εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα είδαν τις αιτήσεις τους για μετάταξη σε άλλους φορείς του Δημοσίου να μην γίνονται δεκτές από το Υπουργείο παιδείας. Ταυτόχρονα υπάρχει η πληροφορία ότι το ΚΥΣΠΕ δεν έκανε δεκτές ούτε τις ενστάσεις των … ΠερισσότεραΝα γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις μετατάξεων και οι ενστάσεις των εκπαιδευτικών!

Στις 10:30, χθες, Πέμπτη 13-6-2024 η εκδίκαση της προσφυγής μας στο ΣτΕ για την εξίσωση του ωραρίου των Νηπιαγωγών με αυτό των υπολοίπων εκπ/κών της Π.Ε.

Στις 10:30, χθες, Πέμπτη 13-6-2024 η εκδίκαση της προσφυγής μας στο ΣτΕ για την εξίσωση του ωραρίου των Νηπιαγωγών με αυτό των υπολοίπων εκπ/κών της Π.Ε. Ένας από τους προσφεύγοντες Συλλόγους και ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης».

ΘΕΜΑ: « Ανάληψη υπηρεσίας εκπ/κών & μελών ΕΒΠ-ΕΕΠ της Π.Ε Αν. Αττικής με τη λήξη του διδακτικού έτους 2023-2024»

ΘΕΜΑ: « Ανάληψη υπηρεσίας εκπ/κών & μελών ΕΒΠ-ΕΕΠ της Π.Ε Αν. Αττικής με τη λήξη του διδακτικού έτους 2023-2024» Ενόψει της λήξης του διδακτικού έτους 2023-2024, ενημερώνουμε τους μόνιμους & δόκιμους εκπαιδευτικούς, ΕΒΠ & ΕΕΠ που ανήκουν οργανικά στη Διεύθυνσή μας ότι την Παρασκευή 21-6-2024: 1) Οι εκπαιδευτικοί των οποίων η σχολική μονάδα οργανικής θέσης … ΠερισσότεραΘΕΜΑ: « Ανάληψη υπηρεσίας εκπ/κών & μελών ΕΒΠ-ΕΕΠ της Π.Ε Αν. Αττικής με τη λήξη του διδακτικού έτους 2023-2024»

Να δοθεί άδεια αιμοληψίας σε όλους τους αναπληρωτές για την ημέρα της αιμοδοσίας χωρίς όρους!

Άλλο ένα δικαίωμα των αναπληρωτών καταστρατηγείται! Να δοθεί άδεια αιμοληψίας σε όλους τους αναπληρωτές για την ημέρα της αιμοδοσίας χωρίς όρους! Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου πρόσφατα ενημερώθηκε ότι δε δόθηκε άδεια αιμοληψίας σε αναπληρωτές συναδέλφους την ημέρα της αιμοδοσίας, επειδή η αιμοληψία δεν κατέστη δυνατή λόγω ιατρικών θεμάτων των συναδέλφων και παρότι επιβεβαιώθηκε γραπτώς. … ΠερισσότεραΝα δοθεί άδεια αιμοληψίας σε όλους τους αναπληρωτές για την ημέρα της αιμοδοσίας χωρίς όρους!