ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024 – ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ 1H ΜΕΡΑ: (ΑΘΗΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ) Συγκέντρωση νωρίς το μεσημέρι και αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με ενδιάμεση στάση. Αναχώρηση πλοίου στη 01:00 και άφιξη στην Ιταλία στις 09:00 2H ΜΕΡΑ (ΟΤΡΑΝΤΟ – ΤΑΡΑΝΤΑΣ) Πρώτη επίσκεψη μετά την αποβίβαση μας … ΠερισσότεραΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024 – ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Η Ακρόπολη από τον λόφο του Φιλοπάππου, η Πνύκα και ο Λόφος των Νυμφών ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟ – ΞΕΝΑΓΟ ΝΑΤΑΣΣΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 Ραντεβού στις 10:30 στα σκαλάκια μπροστά από το Ηρώδειο (οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου) Οι δυτικοί λόφοι της Αθήνας. Άλλοτε έσφυζαν από … ΠερισσότεραΞΕΝΑΓΗΣΗ: Η Ακρόπολη από τον λόφο του Φιλοπάππου, η Πνύκα και ο Λόφος των Νυμφών

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟ, ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΙΣ 6 μ.μ.! Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στους βιοπαλαιστές αγρότες που παλεύουν για την επιβίωσή τους, κλιμακώνοντας τον αγώνα τους. Απέναντι στον εμπαιγμό και την κοροϊδία της κυβέρνησης που δεν ικανοποίησε … ΠερισσότεραΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟ, ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΙΣ 6 μ.μ.!