Ο χαιρετισμός της Δέσποινας Χούτα, Γραμματέα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ο Σωκράτης» στην σημερινή κινητοποίηση στο Υπ. Παιδείας για την νέα αύξηση του ωραρίου των Νηπιαγωγών…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ Απαιτώντας να αποσυρθεί η Υπουργική Απόφαση για τη διεύρυνση του ωραρίου των νηπιαγωγών, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής, σήμερα το μεσημέρι πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας. Θυμίζουμε ότι στις 15 Γενάρη δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η Υπουργική Απόφαση … ΠερισσότεραΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 25/1/2021 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

Νέα κρούσματα στον Δήμο Αχαρνών – Πάρτε τώρα μέτρα.

ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Οι ανατροπές στο ωράριο των Νηπ-γών αφορούν όλο τον κλάδο-Πάρτε τώρα πίσω την Υπουργική Απόφαση-Συγκέντρωση Υπ. Παιδείας Δευτέρα 25-1 στις 14:00