ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 6.30μμ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΡΙΤΗ 7 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 6.30μμ ΣΤΟ 3Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΧΑΡΝΩΝ (ΛΙΟΣΙΩΝ 42 ΜΕΝΙΔΙ) ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Α.Ε. ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ! ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΣΗ! ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ! ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ … ΠερισσότεραΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 6.30μμ

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ: του Ρόναλντ Χάργουντ «Ο Αμπιγιέρ»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ: του Ρόναλντ Χάργουντ «Ο Αμπιγιέρ»,Σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης Παρασκευή 3 Μαρτίου, στις 21:00 στο θέατρο «Τζένη Καρέζη». ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣτη σκιά του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πίσω από τις ιστορίες των παρασκηνίων ενός ετοιμόρροπου θεάτρου της αγγλικής επαρχίας, η ακλόνητη σχέση ενός μεγάλου ηθοποιού (Σερ) με … ΠερισσότεραΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ: του Ρόναλντ Χάργουντ «Ο Αμπιγιέρ»

Στηρίζουμε την Κινητοποίηση του Π.Ε.Σ.Υ.Θ. στο Υπ. Παιδείας την Παρασκευή 27/1/2023 στις 14:30

Στηρίζουμε την Κινητοποίηση του Π.Ε.Σ.Υ.Θ. στο Υπ. Παιδείας την Παρασκευή 27/1/2023 στις 14:30 Το Δ.Σ. κηρύσσει 1-4 ώρες στάση εργασίας στο ωράριο κάθε συναδέλφου για διευκόλυνση συμμετοχής στην Κινητοποίηση. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στηρίζει την Κινητοποίηση που καλεί ο ΠΕΣΥΘ στο Υπ. Παιδείας την Παρασκευή 27/1 στις 14:30 αλλά και τα δίκαια αιτήματά του. … ΠερισσότεραΣτηρίζουμε την Κινητοποίηση του Π.Ε.Σ.Υ.Θ. στο Υπ. Παιδείας την Παρασκευή 27/1/2023 στις 14:30

Από τη σημερινή δεύτερη αιμοδοσία του συλλόγου. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για τη μεγάλη συμμετοχή τους. Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του 2 δημοτικού Αγίου Στεφάνου για την άψογη φιλοξενία.

Από τη σημερινή δεύτερη αιμοδοσία του συλλόγου. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για τη μεγάλη συμμετοχή τους. Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του 2 δημοτικού Αγίου Στεφάνου για την άψογη φιλοξενία.

Καταγγελία: Η Δ/ντρια του 3ου Δ. Σχ. Αχαρνών εμμένει σε απόφαση για τοποθέτηση καμερών στον αύλειο χώρο του σχολείου

Καταγγελία: Η Δ/ντρια του 3ου Δ. Σχ. Αχαρνών εμμένει σε απόφαση για τοποθέτηση καμερών στον αύλειο χώρο του σχολείου Συναδέλφισσες, συνάνελφοι, Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αν. Αττικής «ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» καταγγέλλει ότι η Δ/ντρια του 3ου Δ.Σχ. Αχαρνών εμμένει σε απόφαση για τοποθέτηση καμερών στον αύλειο χώρο του σχολείου, παρά την παρέμβαση που κάναμε για το … ΠερισσότεραΚαταγγελία: Η Δ/ντρια του 3ου Δ. Σχ. Αχαρνών εμμένει σε απόφαση για τοποθέτηση καμερών στον αύλειο χώρο του σχολείου

Άκρως επικίνδυνη συζήτηση για την τοποθέτηση καμερών σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αχαρνών ….έξω ο “ Big Brother” από τα σχολεία!

Άκρως επικίνδυνη συζήτηση για την τοποθέτηση καμερών σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αχαρνών ….έξω ο “ Big Brother” από τα σχολεία! Συναδέλφισσες, συνάνελφοι, Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» επισημαίνει, σε όλους τους τόνους, ότι είναι άκρως επικίνδυνη η συζήτηση που έγινε στην Α/θμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αχαρνών με θέμα την τοποθέτηση … ΠερισσότεραΆκρως επικίνδυνη συζήτηση για την τοποθέτηση καμερών σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αχαρνών ….έξω ο “ Big Brother” από τα σχολεία!

Αιτία πολέμου οι διαδικασίες – εξπρές κυβέρνησης και Υπουργείου Παιδείας, «να τρέξουν» τη λεγόμενη «ατομική αξιολόγηση» των εκπαιδευτικών!

Αιτία πολέμου οι διαδικασίες – εξπρές κυβέρνησης και Υπουργείου Παιδείας, «να τρέξουν» τη λεγόμενη «ατομική αξιολόγηση» των εκπαιδευτικών! Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σε ένα άσχετο νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών, όπως μας έχει πια συνηθίσει, το Υπουργείο Παιδείας φέρνει τροπολογία, ώστε να επισπεύσει τη διαδικασία έναρξης της ατομικής «αξιολόγησης» των εκπαιδευτικών. Με τη συγκεκριμένη τροπολογία δίνεται η δυνατότητα … ΠερισσότεραΑιτία πολέμου οι διαδικασίες – εξπρές κυβέρνησης και Υπουργείου Παιδείας, «να τρέξουν» τη λεγόμενη «ατομική αξιολόγηση» των εκπαιδευτικών!

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΟΥ 2020 ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 2022…

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΟΥ 2020 ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 2022… Με αφορμή ενημερωτικό που στάλθηκε στα σχολεία της Αν. Αττικής από τους δήθεν αιρετούς, ξανατονίζουμε: Οι εκπαιδευτικοί γύρισαν την πλάτη στις εκλογές- παρωδία με αποχή 84% στην Ανατολική Αττική και σχεδόν 70% πανελλαδικά. Στους 4.307 εγγεγραμμένους εκπαιδευτικούς στην Αν. Αττική οι υποψήφιοι που θα αυτοαποκαλούνται … ΠερισσότεραΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΟΥ 2020 ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 2022…

Χαιρετισμός της αντιπροέδρου του Συλλόγου Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης», Βασιλικής Κορρέ, στην κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, για την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων και μαζικούς μόνιμους διορισμούς.

Χαιρετισμός της αντιπροέδρου του Συλλόγου Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης», Βασιλικής Κορρέ, στην κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, για την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων και μαζικούς μόνιμους διορισμούς.