Οι εκπαιδευτικοί τιμάμε την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας που φωτίζει το δρόμο της πάλης για τα σύγχρονα εργασιακά δικαιώματα.

Οι εκπαιδευτικοί τιμάμε την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας που φωτίζει το δρόμο της πάλης για τα σύγχρονα εργασιακά δικαιώματα. Το Δ.Σ. του Συλλόγου απευθύνει κάλεσμα για να δυναμώσει ο συλλογικός αγώνας των εργαζομένων, ανδρών και γυναικών, για τη γυναικεία ισοτιμία, ενάντια στη βία της εκμετάλλευσης και του πολέμου, της εμπορευματοποίησης της ζωής μας. Η αντιλαϊκή … ΠερισσότεραΟι εκπαιδευτικοί τιμάμε την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας που φωτίζει το δρόμο της πάλης για τα σύγχρονα εργασιακά δικαιώματα.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Συμμετέχουμε στις συνελεύσεις αγώνα του συλλόγου μας:     Α) για τους εκπαιδευτικούς του Δήμου Αχαρνών την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ. στο  3ο Δ.Σ Αχαρνών  Β) για τους εκπαιδευτικούς του Δήμου Διονύσου την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ.  στο  1ο Δ.Σ Αγ. Στεφάνου    Γ) για τους εκπαιδευτικούς του Δήμου Ωρωπού την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ. στο  1ο Δ.Σ … ΠερισσότεραΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Ανακοίνωση της ΔΟΕ για συνέχιση του αγώνα ενάντια στη αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση

Ανακοίνωση της ΔΟΕ για συνέχιση του αγώνα ενάντια στη αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση Θέμα: Συνέχιση του αγώνα για την υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου, ενάντια στην κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών κι εκπαιδευτικών. Ενάντια στην αντιεπιστημονική – αντιπαιδαγωγική ατομική αξιολόγηση του ν.4823/21.

Διαδικτυακή σύσκεψη του συλλόγου «Ο Σωκράτης» για όλους τους νεοδιόριστους (20/21/22)! Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, 7:30 μ.μ.

Διαδικτυακή σύσκεψη του συλλόγου «Ο Σωκράτης» για όλους τους νεοδιόριστους (20/21/22)! Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, 7:30 μ.μ. Link σύνδεσης https://minedu-primary2.webex.com/meet/vkorre Συνάδελφοι, Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας προσπαθεί, εκβιάζοντας και εκφοβίζοντας τους νεοδιόριστους συναδέλφους, να εφαρμόσει τα σχέδιά της για κατηγοριοποίηση και εμπορευματοποίηση των σχολείων, υποβάθμιση της μόρφωσης και απαξίωση των εκπαιδευτικών, μέσω της λεγόμενης … ΠερισσότεραΔιαδικτυακή σύσκεψη του συλλόγου «Ο Σωκράτης» για όλους τους νεοδιόριστους (20/21/22)! Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, 7:30 μ.μ.

Οι νεοδιόριστοι δεν είναι εργαζόμενοι Β’ κατηγορίας! Ουσιαστικές επιμορφώσεις όχι fast-trak «παραμορφώσεις» και φιέστες κοροϊδίας!

Οι νεοδιόριστοι δεν είναι εργαζόμενοι Β’ κατηγορίας! Ουσιαστικές επιμορφώσεις όχι fast-trak «παραμορφώσεις» και φιέστες κοροϊδίας! Μεγάλη είναι η αναστάτωση και η αγανάκτηση χιλιάδων νεοδιόριστων συναδέλφων που αυτές τις ημέρες λαμβάνουν μέιλ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας….και της νύχτας(!) από τους επιμορφωτές του ΙΕΠ για τον προγραμματισμό του Προγράμματος Εισαγωγικής Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ που διοργανώνει το … ΠερισσότεραΟι νεοδιόριστοι δεν είναι εργαζόμενοι Β’ κατηγορίας! Ουσιαστικές επιμορφώσεις όχι fast-trak «παραμορφώσεις» και φιέστες κοροϊδίας!

Συμμετέχουμε στη μεγάλη συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών απέναντι από το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ -REX (πλατεία Δικαιοσύνης) τη Δευτέρα 20/2 στις 16:00

Συνεχίζουμε τον αγώνα μαζί και δυνατοί! Συμμετέχουμε στη μεγάλη συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών απέναντι από το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ -REX (πλατεία Δικαιοσύνης) τη Δευτέρα 20/2 στις 16:00 Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» χαιρετίζει τις πολύμορφες δραστηριότητες, απεργίες, συλλαλητήρια, συναυλίες, καταλήψεις κρατικών θεάτρων και καλλιτεχνικών σχολών των καλλιτεχνών. Στηρίζει τον … ΠερισσότεραΣυμμετέχουμε στη μεγάλη συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών απέναντι από το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ -REX (πλατεία Δικαιοσύνης) τη Δευτέρα 20/2 στις 16:00

Δελτίο Τύπου από την πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού Συλλόγων Π.Ε. και ΕΛΜΕ στις 15/02/2022

Δελτίο Τύπου από την πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού Συλλόγων Π.Ε. και ΕΛΜΕ στις 15/02/2022 Την Τετάρτη 15/02/2023, μετά τη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην αίθουσα της ΔΟΕ, πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού Συλλόγων Π.Ε. και ΕΛΜΕ, για την οργάνωση και κλιμάκωση της πάλης. Συγκεκριμένα στη σύσκεψη συμμετείχαν 63 Σύλλογοι Π.Ε. και ΕΛΜΕ απ’ όλη την Ελλάδα. … ΠερισσότεραΔελτίο Τύπου από την πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού Συλλόγων Π.Ε. και ΕΛΜΕ στις 15/02/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Ξεπέρασε το 70% η συμμετοχή στην Απεργία στον Σύλλογό μας. Κλιμακώνουμε τον αγώνα με νέο κύκλο συνελεύσεων και απεργιακές κινητοποιήσεις Για άλλη μια φορά ο Νόμος τους θα μείνει στα χαρτιά!!!….