Αύξηση των κρουσμάτων covid19 στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών Επιτακτική ανάγκη για δωρεάν μαζικά επαναλαμβανόμενα τέστ σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και υπόλοιπο προσωπικό των σχολικών μονάδων

Μια δημιουργία των συναδέλφων εκπαιδευτικών του συλλόγου «Ο Σωκράτης»

Μια δημιουργία των συναδέλφων εκπαιδευτικών του συλλόγου «Ο Σωκράτης» Σμίλεψε πάλι, δάσκαλε , ψυχές! Κι ότι σ’ απόμεινε ακόμη στη ζωή σου, Μην τ’ αρνηθείς! Θυσίασέ το ως τη στερνή πνοή σου! Χτισ’ το παλάτι, δάσκαλε σοφέ! Κι αν λίγη δύναμη μεσ’ το κορμί σου μένει, Μην κουρασθείς. Είν’ η ψυχή σου ατσαλωμένη. Θέμελα βάλε … ΠερισσότεραΜια δημιουργία των συναδέλφων εκπαιδευτικών του συλλόγου «Ο Σωκράτης»

Κάλεσμα του Συλλόγου Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» για απόσυρση όλων των ψηφοδελτίων – καμιά συμμετοχή στην «ηλεκτρονική ψηφοφορία» στις εκλογές των αιρετών

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΗΣ Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΥ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ», ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Με αποφασιστικότητα οι εργαζόμενοι στο δημόσιο, έχοντας στο πλευρό τους μαζικά, μαθητές, γονείς και φοιτητές, με τη μεγαλειώδη κινητοποίηση που πραγματοποίησαν στο Κέντρο της Αθήνας, που κατέληξε με πορεία στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο της χθεσινής 24ωρης απεργίας τους, διεκδίκησαν άμεσα και ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων τους. Παράλληλα καταδίκασαν … ΠερισσότεραΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ