ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 1/10 ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ – ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 6.00 Μ.Μ.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 1/10 ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ – ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 6.00 Μ.Μ. Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο διοργανώνουν η ΟΛΜΕ, η ΔΟΕ και η ΟΙΕΛΕ, αύριο Παρασκευή 1 του Οκτώβρη στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια, ενάντια στην κυβερνητική επιχείρηση τρομοκράτησης και την καταστολή. Στο κάλεσμά τους οι εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες αναφέρουν: «Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας μπροστά στο συντριπτικό ρεύμα των … ΠερισσότεραΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 1/10 ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ – ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 6.00 Μ.Μ.

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Συγκέντρωση καταδίκης του κυβερνητικού αυταρχισμού από εκπαιδευτικούς. Η τρομοκρατία δε θα περάσει.

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Συγκέντρωση καταδίκης του κυβερνητικού αυταρχισμού από εκπαιδευτικούς. Η τρομοκρατία δε θα περάσει. Οι εκπαιδευτικοί, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ, καταγγέλλουν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας που κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή που εκδικάζεται αυθημερόν για να βγάλει την απεργία-αποχή παράνομη και καταχρηστική. Τονίζουν ότι μπροστά στο συντριπτικό ρεύμα των σχολείων σε όλη την … ΠερισσότεραΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Συγκέντρωση καταδίκης του κυβερνητικού αυταρχισμού από εκπαιδευτικούς. Η τρομοκρατία δε θα περάσει.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΣΤΙΣ 6.30 Μ.Μ. – ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

ΚΑΛΕΣΜΑ • ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ • ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΓΙΑ “ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ” Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ • ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΣΤΙΣ 6.30 Μ.Μ. – ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ … ΠερισσότεραΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΣΤΙΣ 6.30 Μ.Μ. – ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

35 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ 21 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Τα αισιόδοξα μηνύματα, παρόλη την τρομοκρατία, τους εκφοβισμούς και τις πιέσεις του υπουργείου συνεχίζονται στον Σύλλογό μας «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» 35 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ 21 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Μόνο η μαζική συμμετοχή μας στις αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων υπέρ της απεργίας-αποχής μπορεί να ακυρώσει στην πράξη τις στοχεύσεις της κυβέρνησης και … Περισσότερα35 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ 21 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΦΙΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!!!

ΦΙΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!!! Ας διαβάσουν οι γονείς γιατί η λεγόμενη «αξιολόγηση» αφορά τους ίδιους και τα παιδιά τους!!!!! Η «αξιολόγηση» που προσπαθεί με ψετοαπειλες και αυταρχισμό να επιβάλει η κυβέρνηση αφορά εξίσου γονείς ,μαθητές και εκπαιδευτικούς. Αυτό που μπορεί να έχουν στο μυαλό τους οι γονείς ότι θα αξιολογηθεί και θα επιβραβευθεί ο … ΠερισσότεραΦΙΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!!!

Δελτίο Τύπου από την Πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού Συλλόγων Π.Ε. και ΕΛΜΕ (18/9/2021)

Δελτίο Τύπου από την Πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού Συλλόγων Π.Ε. και ΕΛΜΕ (18/9/2021) Το Σάββατο 18/9/2021, πραγματοποιήθηκε στη Γκράβα πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού Συλλόγων Π.Ε. και ΕΛΜΕ, για την οργάνωση της πάλης. Συγκεκριμένα στη σύσκεψη συμμετείχαν: • Σύλλογοι ΠΕ με απόφαση: Α΄ Αθηνών, Α΄ Πειραιά «Ρήγας Φεραίος», Αιγάλεω, Αθηνά, Αλίμου-Αργυρούπολης-Ελληνικού «ο Θουκυδίδης», Αμαρουσίου, Αν. Αττικής «Σωκράτης», Άνω … ΠερισσότεραΔελτίο Τύπου από την Πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού Συλλόγων Π.Ε. και ΕΛΜΕ (18/9/2021)