ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ! ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ! ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ! ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ! Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει ειδυλλιακή εικόνα και να «πείσει» ότι όλα είναι έτοιμα για να ανοίξουν τα σχολεία, εξαφανίζει … ΠερισσότεραΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ! ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!

ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!

ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ! Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, φίλοι γονείς Αυτή την περίοδο γίνονται οι υπηρεσιακές μεταβολές των μονίμων συναδέλφων (νεοδιόριστοι, από μετάθεση ή απόσπαση…) και θα προσληφθούν χιλιάδες αναπληρωτές συνάδελφοί μας. Πολλοί από τους νέους συναδέλφους μας που θα έρθουν στην περιοχή μας … ΠερισσότεραΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πραγματοποιήθηκε, εχθές Τετάρτη 25/8/21, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής η προγραμματισμένη παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Π. Ε. «Ο Σωκράτης», για τις περικοπές στην Παράλληλη Στήριξη, για τις υπηρεσιακές μεταβολές με κλειστά σχολεία, για την ανάγκη δεύτερου κύκλου αποσπάσεων, για τους εκπαιδευτικούς που … ΠερισσότεραΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με απόφαση στις 17 Αυγούστου 2021 του Υπουργείου Εσωτερικών ο δήμος Αχαρνών θα λάβει 305.000 ευρώ, ο δήμος Διονύσου 127.000€ και ο δήμος Ωρωπού 98.200€ ως έκτακτη επιχορήγηση για την πανδημία Covid-19. 

Με απόφαση στις 17 Αυγούστου 2021 του Υπουργείου Εσωτερικών ο δήμος Αχαρνών θα λάβει 305.000 ευρώ, ο δήμος Διονύσου 127.000€ και ο δήμος Ωρωπού 98.200€ ως έκτακτη επιχορήγηση για την πανδημία Covid-19. Ως σύλλογος ζητάμε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να λειτουργήσουν σε συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας όλα τα σχολεία…