Κόφτης» στα μορφωτικά δικαιώματα μαθητών μας: κλείνουν τμήματα ένταξης στην Αν. Αττική.

Κόφτης» στα μορφωτικά δικαιώματα μαθητών μας: κλείνουν τμήματα ένταξης στην Αν. Αττική. Συνάδελφοι, με απόφαση του ΠΥΣΠΕ Αν. Αττικής κλείνουν τα 2α τμήματα ένταξης στο 9ο και 13ο Δημ. Σχ.Αχαρνών. Στη ρότα της κυβερνητικής πολιτικής της πλήρους μορφωτικής υποβάθμισης με την απόφασή του αυτή, το ΠΥΣΠΕ έρχεται να καταφέρει ένα ακόμα πλήγμα εναντίον μαθητών μας με ειδικές ανάγκες … ΠερισσότεραΚόφτης» στα μορφωτικά δικαιώματα μαθητών μας: κλείνουν τμήματα ένταξης στην Αν. Αττική.

Κυβέρνηση/Υπουργείο Παιδείας και Δημοτικές Αρχές να δώσουν εδώ και τώρα λύση στα φλέγοντα ζητήματα των αναπληρωτών και νεοδιόριστων εκπαιδευτικών!

Κυβέρνηση/Υπουργείο Παιδείας και Δημοτικές Αρχές να δώσουν εδώ και τώρα λύση στα φλέγοντα ζητήματα των αναπληρωτών και νεοδιόριστων εκπαιδευτικών! Μέριμνα για τη στέγαση για όλους τους εκπαιδευτικούς που προσλαμβάνονται μακριά από τον τόπο διαμονής τους εδώ και τώρα! Μισθοί ολόκληροι και όχι χαρτζιλίκι! Η ανάληψη υπηρεσίας των αναπληρωτών να ξεκινήσει από την 1η του Σεπτέμβρη. Λίγες … ΠερισσότεραΚυβέρνηση/Υπουργείο Παιδείας και Δημοτικές Αρχές να δώσουν εδώ και τώρα λύση στα φλέγοντα ζητήματα των αναπληρωτών και νεοδιόριστων εκπαιδευτικών!

Μαχητική, αγωνιστική απάντηση ενάντια στο νομοσχέδιο- όλεθρο που δυναμώνει την ομηρία και τη σύγχρονη σκλαβιά!

Μαχητική, αγωνιστική απάντηση ενάντια στο νομοσχέδιο- όλεθρο που δυναμώνει την ομηρία και τη σύγχρονη σκλαβιά! Συμμετέχουμε στην Παράσταση και Συνέντευξη τύπου των Συνδικάτων την Παρασκευή 1/9 στις 12 μ.μ. στο Υπ. Εργασίας! Δόθηκε στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα εργασιακά. Το νέο έκτρωμα αφορά όλους τους εργαζόμενους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Αφορά και … ΠερισσότεραΜαχητική, αγωνιστική απάντηση ενάντια στο νομοσχέδιο- όλεθρο που δυναμώνει την ομηρία και τη σύγχρονη σκλαβιά!

To νέο έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, που περικόπτει Παράλληλη Στήριξη, δε θα εφαρμοστεί! Κάλυψη όλων των πραγματικών κενών των σχολείων!

To νέο έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, που περικόπτει Παράλληλη Στήριξη, δε θα εφαρμοστεί! Κάλυψη όλων των πραγματικών κενών των σχολείων!Μπροστά οι μορφωτικές ανάγκες των μαθητών μας! Το Υπουργείο Παιδείας με έγγραφό του (93506/Δ3/25-8-2023) ζητά από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να μειώσουν τα κενά της Παράλληλης. Συγκεκριμένα, αρχικά ορίζει ότι σε κάθε τμήμα που μπορεί να υπάρχουν περισσότερες της μίας … ΠερισσότεραTo νέο έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, που περικόπτει Παράλληλη Στήριξη, δε θα εφαρμοστεί! Κάλυψη όλων των πραγματικών κενών των σχολείων!

Αναφορικά με τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων με την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Αναφορικά με τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς  και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων με την έναρξη της σχολικής χρονιάς Έπειτα από παρέμβαση του Συλλόγου Π.Ε Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης» στη Διεύθυνση Π.Ε Αν. Αττικής για τους συνάδελφους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς, λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι : α) θα μπορούν να γυρίσουν στην οργανική τους θέση, αν δημιουργηθεί λειτουργικό κενό (πριν … ΠερισσότεραΑναφορικά με τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων με την έναρξη της σχολικής χρονιάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-8 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 7:30μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Να καλυφθούν όλα τα κενά στην Ειδική Αγωγή με την έναρξη της σχολικής χρονιάς!

Να καλυφθούν όλα τα κενά στην Ειδική Αγωγή με την έναρξη της σχολικής χρονιάς! Μετά από επικοινωνία που είχε ο Σύλλογός μας με τη Δ/νση Π. Ε. Αν. Αττικής, ενημερωθήκαμε ότι τα κενά φτάνουν 1350 που πρέπει να καλυφθούν στον ευαίσθητο τομέα της Ειδικής Αγωγής στην Αν. Αττική! Συγκεκριμένα στην Β’ Αν. Αττική υπάρχουν 206 … ΠερισσότεραΝα καλυφθούν όλα τα κενά στην Ειδική Αγωγή με την έναρξη της σχολικής χρονιάς!

Κάλεσμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πυρόπληκτους του Δήμου Αχαρνών.

Κάλεσμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πυρόπληκτους του Δήμου Αχαρνών. Συνάδελφοι Για μια ακόμα φορά αυτό το καλοκαίρι, οι νέες πυρκαγιές, έρχονται να επιβεβαιώσουν το διαχρονικό και προδιαγεγραμμένο έγκλημα σε βάρος της ανθρώπινης ζωής, της λαϊκής περιουσίας και του περιβάλλοντος, την ανυπαρξία μέτρων πρόληψης καθώς και τα υποτυπώδη σχέδια αντιπυρικής προστασίας που δεν επαρκούν. Καλούμε … ΠερισσότεραΚάλεσμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πυρόπληκτους του Δήμου Αχαρνών.

Πτώση ψευδοροφής στο Δ. Σχ. Βαρνάβα : από τύχη δε θρηνήσαμε για άλλη μια φορά θύματα!!!

Πτώση ψευδοροφής στο Δημ. Σχ. Βαρνάβα: από τύχη δε θρηνήσαμε για άλλη μια φορά θύματα!!! Συνάδελφοι, για άλλη μια φορά από τύχη δε θρηνούμε θύματα σε σχολείο της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου μας, αφού μετά την πτώση σοβάδων οροφής τα προηγούμενα χρόνια στο 26/29 Δημ. Σχ. Αχαρνών, στο 20 Δημ, Σχ. Αχαρνών, τώρα έρχεται να … ΠερισσότεραΠτώση ψευδοροφής στο Δ. Σχ. Βαρνάβα : από τύχη δε θρηνήσαμε για άλλη μια φορά θύματα!!!