Ο αγώνας των εργαζόμενων στη ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων μας! Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις τους για να μη μείνουν άνεργοι και άστεγοι

Ο αγώνας των εργαζόμενων στη ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων μας!
Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις τους για να μη μείνουν άνεργοι και άστεγοι

Ο γενικός ξεσηκωμός που έχει κηρυχτεί από το σωματείο των εργατών της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα πρέπει να φτάσει παντού!

Η κυβέρνηση να πάρει τώρα όλα όσα είπε για κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, για απόλυση όλων των εργαζομένων και άδειασμα των οικισμών που μένουν οι οικογένειες των εργατών κοντά στο εργοστάσιο.

Δε θα επιτρέψουμε καμία οικογένεια και κανένα μαθητή μας να ξεσπιτωθεί!

Το κύμα της αλληλεγγύης πρέπει να γιγαντώσει σε όλη την Ελλάδα.

Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ έχουν δίπλα τους εκατοντάδες σωματεία εργαζόμενων και φορείς από όλη την Ελλάδα, δίνοντας τους δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους. Αυτή η συμπαράσταση δεν μένει στα λόγια, αλλά είναι η έμπρακτη στήριξη με οποιοδήποτε τρόπο χρειαστεί που πάντα έχουν οι εργαζόμενοι ως βασικό όπλο στους αγώνες τους.

Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ έχουν στα χέρια τους τον αγώνα, μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά τους που συντονίζονται με το σωματείο. Σωματεία και φορείς που είναι κοντά στο εργοστάσιο αλλά και σε όλη την Ελλάδα στηρίζουν τις πρωτοβουλίες και κινητοποιήσεις των εργαζομένων τις επόμενες μέρες:

• Την Πέμπτη 10/2 στηρίζουμε την 24ωρη απεργία, και την μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

• Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου συμμετέχουμε στην ανοιχτή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στον Κινηματογράφο Ίλιον, στη Λάρυμνα, στις 10:30 το πρωί και θα μετατραπεί σε παλλαϊκό συλλαλητήριο. Θα συμμετάσχουν Σωματεία, Σύλλογοι, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Κόμματα και τοπική Διοίκηση, οι κάτοικοι της περιοχής , για να προχωρήσει ο συντονισμός μεγάλου συλλαλητηρίου στην Αθήνα, που θα απαιτεί τη διασφάλιση της συνέχισης της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και όλων των θέσεων εργασίας.

Το ΔΣ

.