ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ στις 8:00 Π.Μ

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ στις 8:00 Π.Μ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Στις 15 Ιουνίου, στις 8 το πρωί ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών.

Όπως στις 7 Οκτωβρίου 2020, έτσι και τώρα θα δώσουμε δυναμικά το παρόν για να συμβάλλουμε, ώστε να μπουν ακόμα πιο βαθιά στη φυλακή οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Να ορθώσουμε τείχος στην προσπάθεια που γίνεται να αναιρεθεί η καταδίκη τους ή να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζατ Λουκμάν.

Η πάλη ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά δε σταματά. Τα συνδικάτα και ο εργαζόμενος λαός έχουμε πείρα, είμαστε σε επαγρύπνηση, σε αγωνιστική ετοιμότητα, μαζικά απαιτούμε ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

Να πρωτοστατήσουμε στη μάχη ενάντια στον φασισμό και μέσα στην τάξη και έξω στην κοινωνία. Να αποκαλύψουμε στους μαθητές μας τις θηριωδίες, τις διώξεις και τον πραγματικό αντίπαλο του φασισμού, τον ίδιο τον λαό και το εργατικό κίνημα.

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στους φασίστες και τα αφεντικά τους. Δυναμώνουμε τον αγώνα για τη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας. Ξεβρομίζουμε τις γειτονιές μας και τους χώρους δουλειάς από το φασιστικό δηλητήριο, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Αποκαλύπτουμε τον πραγματικό αντίπαλο, το σύστημα που γεννά φτώχεια και πολέμους και καλλιεργεί τον εθνικισμό «για να σκοτώνονται οι λαοί για τ’ αφέντη το ψωμί».

Η καταδίκη των ΝΑΖΙ ήταν μια μεγάλη νίκη του λαού, των αγώνων των εργαζομένων. Συνεχίζουμε μέχρι να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 8:00 Π.Μ

Το ΔΣ

.