26ο/29ο Δημοτικά Σχολεία Αχαρνών (Ολ. Χωριού): Πτώση σοβάδων από το ταβάνι του διαδρόμου Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα σε ώρα λειτουργίας του σχολείου

26ο/29ο Δημοτικά Σχολεία Αχαρνών (Ολ. Χωριού):
Πτώση σοβάδων από το ταβάνι του διαδρόμου
Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα σε ώρα λειτουργίας του σχολείου

Τυχεροί στάθηκαν μαθητές, εκπαιδευτικοί και προσωπικό καθαριότητας στα συστεγαζόμενα 26ο και 29ο Δημοτικά Σχολεία Αχαρνών, αφού κανείς τους δε βρέθηκε στο διάδρομο την ώρα λειτουργίας του Ολοήμερου προγράμματος, όταν άρχισαν να πέφτουν σοβάδες από το ταβάνι!!!

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πριν 3 χρόνια στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα σημειώθηκε πάλι πτώση σοβάδων μέσα σε διάδρομο και αίθουσες….

Αξίζει να θυμίσουμε επίσης ανάλογη πτώση σοβάδων στις σκάλες του 20ου Δημ. Σχολείου Αχαρνών, πριν 2 χρόνια.

Καταγγέλλουμε απερίφραστα τη Δημοτική Αρχή Αχαρνών, γιατί δεν έχει φροντίσει ώστε κάθε χρόνο αρμόδια κλιμάκια τεχνικών να κάνουν σοβαρό έλεγχο των σχολικών κτιρίων, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι αρκετά παλιά, για την ασφαλή παραμονή τους σε αυτά μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών μαζί με τον Σύλλογο Κατοίκων Ολ. Χωριού καλούν εκπαιδευτικούς, γονείς σε παράσταση διαμαρτυρίας στον Δήμο Αχαρνών 13.30 αύριο Τετάρτη 16/11/2022

.