Η αυταρχική και αντισυναδελφική «κατρακύλα» της Δ/ντριας του Δημ. Σχ. Πολυδενδρίου δεν έχει τέλος!

Η αυταρχική και αντισυναδελφική «κατρακύλα» της Δ/ντριας του Δημ. Σχ. Πολυδενδρίου δεν έχει τέλος!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

στην ανακοίνωση της 24ης Νοεμβρίου καταγγείλαμε τη Δ/ντρια του Δημ. Σχ. Πολυδενδρίου, γιατί προσπάθησε να επιβάλει σε εκπαιδευτικούς αναθέσεις ωρών, πέραν του διδακτικού τους ωραρίου, λόγω απουσίας εκπαιδευτικού για μια μέρα, καταστρατηγώντας έτσι σχετική απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων για τη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Μετά την αποτυχία της να επιβάλει την ανάθεση επιπλέον ωρών, καλεί σε Σύλλογο Διδασκόντων με θέμα ημερήσιας διάταξης την αναπλήρωση διδακτικών ωρών σε περίπτωση βραχυχρόνιας απουσίας εκπαιδευτικού!!!

Η αυταρχική και αντισυναδελφική «κατρακύλα» της εν λόγω Δ/ντριας δεν έχει τέλος, όχι μόνο γιατί η τακτική της αυτή είναι ευθεία βολή κατά του θεσμοθετημένου διδακτικού ωραρίου αλλά και γιατί προσπαθεί να ακυρώσει την δημοκρατικά ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, για το συγκεκριμένο θέμα, στην αρχή της σχολικής χρονιάς!!!

Καλούμε τη Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής να αναλάβει τις ευθύνες της, ώστε να αποκατασταθεί το κλίμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης που πρέπει να διέπει τη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Από το Δ.Σ.

.