ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00 Μ.Μ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Χαιρετίζουμε τους δεκάδες χιλιάδες απεργούς σε όλη τη χώρα, τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, φοιτητές, μαθητές, αγρότες, τις γυναίκες που, με τη μαζική συμμετοχή τους στις απεργιακές συγκεντρώσεις, κατέκλυσαν τους δρόμους και τις πλατείες κάθε πόλης της χώρας. Στην Αθήνα η τεράστια απεργιακή πορεία των συνδικάτων, εκτεινόταν από την Πανεπιστημίου στο ύψος του Ρεξ, μέχρι τα γραφεία της Hellenic Train στη Συγγρού και όλο το κέντρο.

Σήμερα συμπληρώνονται 16 μέρες από το έγκλημα στα Τέμπη που 57 άνθρωποι, εργαζόμενοι, νέα παιδιά δε γύρισαν στις οικογένειες τους. Το σύνθημα «το έγκλημα αυτό δε ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» δε σβήνει. Αντιθέτως ακούγεται πιο δυνατά από δεκάδες χιλιάδες στόματα σε όλη τη χώρα!

Είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιχειρούν να βάλουν το έγκλημα στον πάγο, να αποτινάξουν από πάνω τους κάθε ευθύνη, να μετατρέψουν το έγκλημα σε μια ατομική αβλεψία. Δε θα «βγει λάδι» το κράτος των λίγων που βασιλεύει ο Θεός του κέρδους, που αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους και τις ανάγκες τους, ως κόστος.

Δε μας ταιριάζει μια ζωή που η προστασία της αποτελεί βαρίδι για το κράτος και τους επιχειρηματικούς ομίλους. Δε θα επιτρέψουμε να θρηνήσουμε άλλα θύματα σε τρένα, λεωφορεία, σε σχολικά κτίρια. Οι ζωές μαθητών και εκπαιδευτικών έχουν αξία! Έτσι ξέρουμε να μετράμε εμείς κι όχι με βάση τα κέρδη τους!
Δε σταματάμε!
Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, πιο δυναμικά!

Καλούμε όλους τους ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ Αττικής στη σύσκεψη σωματείων, Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων, Συνδικάτων και άλλων μαζικών φορέων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 του Μάρτη, στις 7 μ.μ στο κλειστό γήπεδο του Σπόρτιγκ.

Από το Δ.Σ.

.