Αναφορικά με το εξώδικο της Δ/ντριας του Δημοτικού Σχολείου Πολυδενδρίου προς τον Σύλλογο Εκπ/κων Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης»

Συνάδελφοι,

η Δ/ντρια του Δημ. Σχ. Πολυδενδρίου έστειλε στις 16/5/23 εξώδικο στον Σύλλογο Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης», για ανακοίνωση του Συλλόγου που αφορούσε στην ανάρμοστη συμπεριφορά της εν λόγω Διευθύντριας προς τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, την περυσινή χρονιά (14/2/22)!

Υπογραμμίζουμε το γεγονός ότι ο Σύλλογός μας πολλάκις έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων και αναφορών εκπαιδευτικών του εν λόγω Δημ. Σχολείου που αφορούν σε ενέργειες της Δ/ντριας και για τις οποίες ήταν ενήμερη και η Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής.

Είναι μεγάλη η ευθύνη και της προηγούμενης αλλά και της τωρινής Δ/νσης Π.Ε. Αν. Αττικής, η οποία, αντί να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυση των ζητημάτων που έχουν προκύψει στη σχολική μονάδα, κάλεσε σε ΕΔΕ τρεις εκπαιδευτικούς του σχολείου, χωρίς να έχει λάβει υπόψη της ζητήματα που της έχουμε θέσει για τις παράτυπες ενέργειες της Διευθύντριας του σχολείου.

Κάνουμε ξεκάθαρο ότι ενέργειες, όπως η παραπάνω στην οποία προχώρησε η Δ/ντρια του Δημ. Σχ. Πολυδενδρίου, σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να εκφοβίσουν το σωματείο μας, το οποίο, ως οφείλει απέναντι στα μέλη του, δεν μένει άπραγο, και παρεμβαίνει για την υπεράσπιση των εργασιακών τους συμφερόντων και δικαιωμάτων.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Από το Δ.Σ.