ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/8 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 25/8/2020

Συνάδελφοι,

Όλοι οι εκπαιδευτικοί, μόνιμοι και αναπληρωτές, χρειάζεται τώρα να απαντήσουμε αποφασιστικά και αγωνιστικά απέναντι στην κυβερνητική κοροϊδία με τα ελλιπή μέτρα για το άνοιγμα των σχολείων.

Απέναντι στον εμπαιγμό με τις φετινές προσλήψεις αναπληρωτών που φαίνεται ότι στην Α’ φάση δε θα υπάρχει Παράλληλη και ΖΕΠ και σε χιλιάδες ακόμα ειδικότητες και δομές, σε Γενική και Ειδική, θα μείνουν ακάλυπτα κενά…

Αυτός είναι ο «καλός» και «έγκαιρος» προγραμματισμός της νέας σχολικής χρόνιας;

Εδώ και τώρα να γίνουν όλες οι προσλήψεις σε μία φάση για όλες τις δομές και τις ειδικότητες, κανένας συνάδελφος απολυμένος και εκτός σχολείου είτε για παράβολο, είτε για τεχνικά προβλήματα, είτε λόγω ανακατατάξεων στους πίνακες, είτε λόγω λιγότερων προσλήψεων.

Εδώ και τώρα μείωση του αριθμού των μαθητών στις τάξεις – μαζικοί μόνιμοί διορισμοί. Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στα σχολεία.

Μόνο με τη μαζική μας συμμετοχή στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις των Σωματείων μας και της Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών μπορούμε να τους πιέσουμε. ΔΟΕ και ΟΛΜΕ επιτέλους να πάρουν την ευθύνη τους.

Εδώ και τώρα να στηρίξουν την Κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας την Τρίτη 25/8 στις 11:00 και στο Υπ. Εσωτερικών(για τα λάθη στους πίνακες του ΑΣΕΠ) τη Δευτέρα 24/8 στις 10:30!!

Τέρμα πια στην κοροϊδία και την αναμονή!!!

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης»

.