Ενημέρωση για τους νεοδιόριστους συναδέλφους, αναφορικά με τις αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Σύλλογος μας από τη Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής, οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί, μετά την τοποθέτησή τους σε οργανική θέση, μπορούν να κάνουν αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ και θα θεωρηθεί ότι υπηρετούν την οργανική τους θέση. Θα έχουν δηλαδή … ΠερισσότεραΕνημέρωση για τους νεοδιόριστους συναδέλφους, αναφορικά με τις αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΙΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΙΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ Όλοι Οι Εκπαιδευτικοί, Αναπληρωτές, Νεοδιόριστοι, Μόνιμοι, Παίρνουμε Μαζικά Μέρος   Στις Εκλογές Για Τη ΔΟΕ Συμμετέχουμε Υπερασπιζόμαστε Το Σωματείο Μας Δυναμώνουμε Τη Φωνή Μας! ΩΡΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ  9:30 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Καταγγέλλουμε τον κυβερνητικό αυταρχισμό!

Καταγγέλλουμε τον κυβερνητικό αυταρχισμό! Συγκέντρωση στο Εφετείο την Τρίτη 17/5 12:30-Κτήριο 14, Ευελπίδων, ώρα εκδίκασης της αγωγής του ΥΠΑΙΘ ενάντια στη στάση εργασίας, που εξήγγειλαν ΟΛΜΕ-ΔΟΕ κατά του διαγωνισμού της PISA (η ΔΟΕ κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας 3 ώρες του πρωινού και απογευματινού κύκλου για τη συμμετοχή στη Συγκέντρωση) Οι εξετάσεις PISA αποτελούν εργαλείο επίθεσης … ΠερισσότεραΚαταγγέλλουμε τον κυβερνητικό αυταρχισμό!

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 16/5 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 25/5 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/5  7:00 μ.μ. (ΣΤΟ 3ο Δ.Σ. ΑΧΑΡΝΩΝ) ΕΚΛΟΓΕΣ   ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ (ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ (ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ) (Kάχι Καχιασβίλι 6) (27/30 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ) ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΟΙΞΗΣ (ΚΑΝΑΡΗ 3 – ΔΙΠΛΑ … ΠερισσότεραΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Καταδικάζουμε κάθε μορφή τρομοκράτησης εκπαιδευτικών και μαθητών!

Καταδικάζουμε κάθε μορφή τρομοκράτησης εκπαιδευτικών και μαθητών! Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο περιστατικό αυταρχισμού και «επίδειξης ισχύος» που συνέβη την Τετάρτη 11/5 έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών. Μέλη της ομάδας «ΔΙΑΣ» πραγματοποίησαν εξακρίβωση στοιχείων και σωματικό έλεγχο σε εκπαιδευτικό που είχε βγει έξω από το σχολείο την ώρα του κενού του, και μάλιστα μπροστά στα … ΠερισσότεραΚαταδικάζουμε κάθε μορφή τρομοκράτησης εκπαιδευτικών και μαθητών!