Για το έγκλημα στο Πέραμα / Να πληρώσουν οι υπεύθυνοι!

Για το έγκλημα στο Πέραμα / Να πληρώσουν οι υπεύθυνοι! Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του 47χρονου εργάτη που έχασε τη ζωή του σήμερα στα ναυπηγεία στο Πέραμα. Ακόμη 2 εργάτες τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται. Κανένα μέτρο ασφάλειας, ούτε τεχνικός ασφαλείας δεν υπήρχαν, όπως αναφέρει … ΠερισσότεραΓια το έγκλημα στο Πέραμα / Να πληρώσουν οι υπεύθυνοι!

Να διορθωθούν εδώ και τώρα τα λάθη στον ΟΠΣΥΔ!

Να διορθωθούν εδώ και τώρα τα λάθη στον ΟΠΣΥΔ! Κανένας κόπος και καμία θυσία των συμβασιούχων εκπαιδευτικών δε θα πάει χαμένη εξαιτίας ενός ψηφιακού λάθους! Τις τελευταίες μέρες συναντώνται πάρα πολλά παραδείγματα συναδέλφων συμβασιούχων που βλέπουν στον πίνακα του ΟΠΣΥΔ λάθος καταχωρίσεις ή και πολλές φορές μη καταχωρίσεις των μεταπτυχιακών τους, των πτυχίων Αγγλικών, ακόμη … ΠερισσότεραΝα διορθωθούν εδώ και τώρα τα λάθη στον ΟΠΣΥΔ!

Συμμετέχουμε μαζικά στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Τρίτη 6/6 στις 7μ.μ στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών ενόψει της 92ης Γ.Σ. της ΔΟΕ 27-29/6/2023!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ! ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ! Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ! Συμμετέχουμε μαζικά στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Τρίτη 6/6 στις 7μ.μ στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών ενόψει της 92ης Γ.Σ. της ΔΟΕ 27-29/6/2023! Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα … ΠερισσότεραΣυμμετέχουμε μαζικά στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Τρίτη 6/6 στις 7μ.μ στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών ενόψει της 92ης Γ.Σ. της ΔΟΕ 27-29/6/2023!

Γλέντι του Συλλόγου μας για το τέλος της σχολικής χρονιάς! Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 20:00

Γλέντι του Συλλόγου μας για το τέλος της σχολικής χρονιάς! Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 20:00 Αγαπητοί συνάδελφοι, αποχαιρετούμε τη σχολική χρονιά χορεύοντας και τραγουδώντας με το μουσικό σχήμα του συλλόγου μας! Και επειδή… «νηστικό αρκούδι δε χορεύει», φέρνει ο καθένα μας το κατιτίς του προς τέρψη της γεύσης (αλμυρό ή γλυκό). Ραντεβού στον αύλειο χώρο … ΠερισσότεραΓλέντι του Συλλόγου μας για το τέλος της σχολικής χρονιάς! Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 20:00

Αναφορικά με το εξώδικο της Δ/ντριας του Δημοτικού Σχολείου Πολυδενδρίου προς τον Σύλλογο Εκπ/κων Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης»

Αναφορικά με το εξώδικο της Δ/ντριας του Δημοτικού Σχολείου Πολυδενδρίου προς τον Σύλλογο Εκπ/κων Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» Συνάδελφοι, η Δ/ντρια του Δημ. Σχ. Πολυδενδρίου έστειλε στις 16/5/23 εξώδικο στον Σύλλογο Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης», για ανακοίνωση του Συλλόγου που αφορούσε στην ανάρμοστη συμπεριφορά της εν λόγω Διευθύντριας προς τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, … ΠερισσότεραΑναφορικά με το εξώδικο της Δ/ντριας του Δημοτικού Σχολείου Πολυδενδρίου προς τον Σύλλογο Εκπ/κων Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης»

ΔΟΕ / Θέμα: Ενιαία κείμενα. Φάση Β,Γ. Υλοποίηση και αποτίμηση κατά άξονα. Ο αγώνας για την υπεράσπιση του Δημόσιου σχολείου, ενάντια στην αξιολόγηση – εργαλείο, της εμπορευματοποίησης, κατηγοριοποίησης και διαφοροποίησης σχολείων – μαθητών – εκπαιδευτικών, συνεχίζεται

ΔΟΕ / Θέμα: Ενιαία κείμενα. Φάση Β,Γ. Υλοποίηση και αποτίμηση κατά άξονα. Ο αγώνας για την υπεράσπιση του Δημόσιου σχολείου, ενάντια στην αξιολόγηση – εργαλείο, της εμπορευματοποίησης, κατηγοριοποίησης και διαφοροποίησης σχολείων – μαθητών – εκπαιδευτικών, συνεχίζεται Συναδέλφισσες και συνάδελφοι Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στέλνει σήμερα στις σχολικές μονάδες (Δημοτικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία και Ειδικά Σχολεία), με … ΠερισσότεραΔΟΕ / Θέμα: Ενιαία κείμενα. Φάση Β,Γ. Υλοποίηση και αποτίμηση κατά άξονα. Ο αγώνας για την υπεράσπιση του Δημόσιου σχολείου, ενάντια στην αξιολόγηση – εργαλείο, της εμπορευματοποίησης, κατηγοριοποίησης και διαφοροποίησης σχολείων – μαθητών – εκπαιδευτικών, συνεχίζεται

Για τα ερωτηματολόγια της ιδιωτικής εταιρείας ICAP ADVISORY σχετικά με την Ειδική Αγωγή.

Για τα ερωτηματολόγια της ιδιωτικής εταιρείας ICAP ADVISORY σχετικά με την Ειδική Αγωγή. Πριν λίγες ημέρες το ΥΠΑΙΘ έστειλε έγγραφο στις σχολικές μονάδες με θέμα: «Γνωστοποίηση Διαδικασιών Έρευνας των Δράσεων Ειδικής Αγωγής», το οποίο απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς μαθητών με ειδικές μαθησιακές ανάγκες των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της χώρας από το σχ. έτος … ΠερισσότεραΓια τα ερωτηματολόγια της ιδιωτικής εταιρείας ICAP ADVISORY σχετικά με την Ειδική Αγωγή.

Πρόσκληση συμμετοχής σε κατασκηνώσεις για παιδιά εκπαιδευτικών – μελών της Δ.Ο.Ε. για τη θερινή περίοδο 2023

Πρόσκληση συμμετοχής σε κατασκηνώσεις για παιδιά εκπαιδευτικών – μελών της Δ.Ο.Ε. για τη θερινή περίοδο 2023 Συνάδελφοι, Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., για έβδομη συνεχή χρονιά, υλοποιεί την απόφαση για φιλοξενία παιδιών εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε παιδικές κατασκηνώσεις σε όλη την Ελλάδα για την καλοκαιρινή περίοδο του 2023, επιδοτώντας τη φιλοξενία 500 (πεντακοσίων) παιδιών ηλικίας … ΠερισσότεραΠρόσκληση συμμετοχής σε κατασκηνώσεις για παιδιά εκπαιδευτικών – μελών της Δ.Ο.Ε. για τη θερινή περίοδο 2023