Κινητοποίηση στο Σύνταγμα πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα της Πέμπτης οι εκπαιδευτικοί (25/6/2020), κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στις αντιδραστικές αλλαγές στο σχολείο.

Κινητοποίηση στο Σύνταγμα πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα της Πέμπτης οι εκπαιδευτικοί (25/6/2020), κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στις αντιδραστικές αλλαγές στο σχολείο, για ολόπλευρη μόρφωση για όλα τα παιδιά, για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Η κινητοποίηση ξεκίνησε με προσυγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών και των σωματείων των εκπαιδευτικών στα Προπύλαια και … ΠερισσότεραΚινητοποίηση στο Σύνταγμα πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα της Πέμπτης οι εκπαιδευτικοί (25/6/2020), κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στις αντιδραστικές αλλαγές στο σχολείο.

Εικόνες από τη χθεσινή (Πέμπτη 25/6/2020) κινητοποίηση Συλλόγων και ΕΛΜΕ στο Υπουργείο Παιδείας

Εικόνες από τη χθεσινή (Πέμπτη 25/6/2020) κινητοποίηση Συλλόγων και ΕΛΜΕ στο Υπουργείο Παιδείας…Άμεση ανανέωση των συμβάσεων των αναπληρωτών για ένα χρόνο από τώρα για να είναι με το άνοιγμα των σχολείων οι εκπαιδευτικοί στη θέση τους. Άμεση πρόσληψη σε μια φάση… Μονιμοποίηση 40.000 εκπαιδευτικών…Το αγωνιστικό ραντεβού ανανεώθηκε για χθες το απόγευμα στις 7 στα Προπύλαια…

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΤΡΙΤΗ 23/6/2020)

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣΓΙΑ ΤΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ενάντια στις αλλαγές στα ωρολόγια προγράμματα του Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίες αποτελούν ένα ακόμα πλήγμα στο δικαίωμα στην ολόπλευρη μόρφωση, διαδήλωσαν χθες το μεσημέρι (Τρίτη 23/6/2020) στο Υπουργείο Παιδείας εκπαιδευτικοί μαζί με γονείς, ενώ αντίστοιχες κινητοποιήσεις έγιναν και σε άλλες πόλεις της χώρας. Εκπαιδευτικά σωματεία της Αττικής … ΠερισσότεραΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΤΡΙΤΗ 23/6/2020)