Βούλιαξε η Αθήνα. Μαζικότατα τα μπλοκ των Εκπαιδευτικών Συλλόγων κυρίως με νέους συναδέλφους και αυτό είναι η ελπίδα… Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.

Βούλιαξε η Αθήνα. Μαζικότατα τα μπλοκ των Εκπαιδευτικών Συλλόγων κυρίως με νέους συναδέλφους και αυτό είναι η ελπίδα… Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.

Συγκλονιστική απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια! Πολύ μαζικά τα μπλοκ των Συλλόγων και των ΕΛΜΕ!

Συγκλονιστική απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια! Πολύ μαζικά τα μπλοκ των Συλλόγων και των ΕΛΜΕ! Σήμερα μιλάει ο λαός! Ή τα κέρδη τους ή ζωές μας!

Το δίκιο θα κριθεί στο δρόμο και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων. Η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση θα συνεχιστεί!!!

Το δίκιο θα κριθεί στο δρόμο και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων. Η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση θα συνεχιστεί!!! Χθες, 27/2/2024, το μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε δεκτή την αγωγή του ΥΠΑΙΘΑ και έκρινε την απεργία αποχή (ΔΟΕ – ΟΛΜΕ) από την «ατομική αξιολόγηση» παράνομη, με βάση το αντεργατικό νομοθετικό οπλοστάσιο … ΠερισσότεραΤο δίκιο θα κριθεί στο δρόμο και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων. Η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση θα συνεχιστεί!!!

Ένα διαφορετικό μάθημα για τον 1 χρόνο από το έγκλημα στα Τέμπη.

Ένα διαφορετικό μάθημα για τον 1 χρόνο από το έγκλημα στα Τέμπη. Με αφορμή τη συμπλήρωση του ενός χρόνου από τη δολοφονία στα Τέμπη, ο Π.Ε.Σ.Υ.Θ καλεί όλες και όλους τους συναδέλφους/ισσες από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα να πραγματοποιήσουν μάθημα-αφιέρωμα, καλλιτεχνική δημιουργία και δράση μέσα και έξω από τις τάξεις με θέμα το έγκλημα στα Τέμπη. … ΠερισσότεραΈνα διαφορετικό μάθημα για τον 1 χρόνο από το έγκλημα στα Τέμπη.

23ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών δεύτερη φορά τη φετινή σχολική χρονιά πλημμύρισε.

23ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών δεύτερη φορά τη φετινή σχολική χρονιά πλημμύρισε. Η πολιτική του «πάμε και όπου βγει» και στην εκπαίδευση. Καμία ανοχή στην εγκατάλειψη των σχολείων μας από την πολιτεία, δημοτική αρχή, περιφέρεια.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024 – ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024 – ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ 1H ΜΕΡΑ: (ΑΘΗΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ) Συγκέντρωση νωρίς το μεσημέρι και αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με ενδιάμεση στάση. Αναχώρηση πλοίου στη 01:00 και άφιξη στην Ιταλία στις 09:00 2H ΜΕΡΑ (ΟΤΡΑΝΤΟ – ΤΑΡΑΝΤΑΣ) Πρώτη επίσκεψη μετά την αποβίβαση μας … ΠερισσότεραΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024 – ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Η Ακρόπολη από τον λόφο του Φιλοπάππου, η Πνύκα και ο Λόφος των Νυμφών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Η Ακρόπολη από τον λόφο του Φιλοπάππου, η Πνύκα και ο Λόφος των Νυμφών ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟ – ΞΕΝΑΓΟ ΝΑΤΑΣΣΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 Ραντεβού στις 10:30 στα σκαλάκια μπροστά από το Ηρώδειο (οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου) Οι δυτικοί λόφοι της Αθήνας. Άλλοτε έσφυζαν από … ΠερισσότεραΞΕΝΑΓΗΣΗ: Η Ακρόπολη από τον λόφο του Φιλοπάππου, η Πνύκα και ο Λόφος των Νυμφών