Για την εγκύκλιο-οδηγίες του ΥΠΑΙΘ σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας «αξιολόγησης» του πεδίου Α2

Για την εγκύκλιο-οδηγίες του ΥΠΑΙΘ σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας «αξιολόγησης» του πεδίου Α2 Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘΑ για μια ακόμα φορά θα πάρουν απάντηση, οι απειλές και η τρομοκράτηση δε θα περάσουν! Συνεχίζουμε συσπειρωμένοι/ες στις ομόφωνες αποφάσεις ΔΟΕ – ΟΛΜΕ για απεργία – απόχη από την «ατομική αξιολόγηση». Ούτε βήμα πίσω! Όλοι μαζί ενωμένοι … ΠερισσότεραΓια την εγκύκλιο-οδηγίες του ΥΠΑΙΘ σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας «αξιολόγησης» του πεδίου Α2

Κάλεσμα του Συλλόγου Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης», προς τους Δ/ντες, Δ/ντριες, Προϊσταμένους/νες, σε διαδικτυακή σύσκεψη για την Α2 φάση της αξιολόγησης, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ.

Κάλεσμα του Συλλόγου Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης», προς τους Δ/ντες, Δ/ντριες, Προϊσταμένους/νες, σε διαδικτυακή σύσκεψη για την Α2 φάση της αξιολόγησης, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ. Συνάδελφοι, η Κυβέρνηση, στην προσπάθειά της να εκβιάσει καταστάσεις, ώστε να εφαρμοστεί πάση θυσία η αντιδραστική και αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, προχωρά εσπευσμένα στην φάση Α2 … ΠερισσότεραΚάλεσμα του Συλλόγου Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης», προς τους Δ/ντες, Δ/ντριες, Προϊσταμένους/νες, σε διαδικτυακή σύσκεψη για την Α2 φάση της αξιολόγησης, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ.

Δ.Ο.Ε. Θέμα: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην αντιεκπαιδευτική-αντιεπιστημονική «αξιολόγηση των νόμων 4692/20 και 4823/21 με βάση την ομόφωνη απόφαση της 92ης Γ.Σ. του κλάδου.

Δ.Ο.Ε. Θέμα: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην αντιεκπαιδευτική-αντιεπιστημονική «αξιολόγηση των νόμων 4692/20 και 4823/21 με βάση την ομόφωνη απόφαση της 92ης Γ.Σ. του κλάδου. Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη 25/1 για να καθορίσει τα επόμενα βήματά του μετά και την ενέργεια του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. να προχωρήσει στην Α2 φάση της … ΠερισσότεραΔ.Ο.Ε. Θέμα: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην αντιεκπαιδευτική-αντιεπιστημονική «αξιολόγηση των νόμων 4692/20 και 4823/21 με βάση την ομόφωνη απόφαση της 92ης Γ.Σ. του κλάδου.

Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα 29/1 στις 14.00

ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ! Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα 29/1 στις 14.00 2 μήνες εκτός σχολείου μαθητής λόγω έλλειψης Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού Στην Ελλάδα της «αναβαθμισμένης επενδυτικής βαθμίδας», που ευαγγελίζεται η Κυβέρνηση των «αρίστων», σε 2 σχολεία της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου μας (6ο Ν/γείο Αχαρνών και 23ο Δημ. Σχ. Αχαρνών), 2 μαθητές … ΠερισσότεραΠαράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα 29/1 στις 14.00

Διαδηλώνουμε ενάντια στο συνεχιζόμενο έγκλημα κατά του παλαιστινιακού λαού!

Διαδηλώνουμε ενάντια στο συνεχιζόμενο έγκλημα κατά του παλαιστινιακού λαού! Τώρα πρέπει να σταματήσει η σφαγή στην Παλαιστίνη, η γενοκτονία του λαού της! Ήδη 24 χιλιάδες έχουν χάσει την ζωή τους, πάνω από 60 χιλιάδες είναι οι τραυματίες, ανάμεσά τους χιλιάδες μικρά παιδιά, ακόμα και βρέφη! Κοντά στα 2 εκατομμύρια είναι οι εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι! ΚΑΝΕΙΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ … ΠερισσότεραΔιαδηλώνουμε ενάντια στο συνεχιζόμενο έγκλημα κατά του παλαιστινιακού λαού!

ΤΩΡΑ Η ΔΟΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ 24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΩΡΑ Η ΔΟΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ 24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ Η κυβέρνηση και το ΥΠΑΙΘΑ κλιμακώνουν την επίθεση με στόχο την εφαρμογή της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής με την ενεργοποίηση της επόμενης φάσης της ατομικής αξιολόγησης (Α2 φάση) αλλά και την προώθηση των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Η Α2 φάση αποτελεί ποιοτικό βήμα στην προσπάθεια προώθησης … ΠερισσότεραΤΩΡΑ Η ΔΟΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ 24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Διαδηλώνουμε ενάντια στο συνεχιζόμενο έγκλημα κατά του παλαιστινιακού λαού!

Διαδηλώνουμε ενάντια στο συνεχιζόμενο έγκλημα κατά του παλαιστινιακού λαού! Τώρα πρέπει να σταματήσει η σφαγή στην Παλαιστίνη, η γενοκτονία του λαού της!            Ήδη  24 χιλιάδες έχουν χάσει την ζωή τους, πάνω από 60 χιλιάδες είναι οι τραυματίες, ανάμεσά τους χιλιάδες μικρά παιδιά, ακόμα και βρέφη! Κοντά στα 2 εκατομμύρια είναι οι εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι! ΚΑΝΕΙΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ – ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ! Η Κυβέρνηση της ΝΔ επιλέγει να συμμετέχει όλο και πιο ενεργά στον πόλεμο: … ΠερισσότεραΔιαδηλώνουμε ενάντια στο συνεχιζόμενο έγκλημα κατά του παλαιστινιακού λαού!