ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Είμαστε Πάτσι» από τη Συντεχνία του Γέλιου Κυριακή 15 Ιανουαρίου, στις 11.30 π.μ. (προσέλευση 11.00 π.μ) Σύγχρονο Θέατρο Ευμολπιδών 45, Γκάζι (Δίπλα στο ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός) Μια παράσταση για τους μικρούς μας φίλους. Του Volker Ludwig Διασκευή: … ΠερισσότεραΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Καταγγέλουμε την απαράδεκτη βίαιη επίθεση της Κυβέρνησης με ΜΑΤ και δακρυγόνα εναντίον του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου σήμερα στην Αθήνα.

Καταγγέλουμε την απαράδεκτη βίαιη επίθεση της Κυβέρνησης με ΜΑΤ και δακρυγόνα εναντίον του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου σήμερα στην Αθήνα. Ώρες μετά τον θάνατο του 16χρονου, Κώστα Φραγκούλη από σφαίρα αστυνομικού, μέρες μετά τον θάνατο μαθητή από έκρηξη μέσα στο σχολείο του και η Κυβέρνηση αντί να προχωρήσει σε γενναία χρηματοδότηση των σχολείων και κάλυψη των τεράστιων … ΠερισσότεραΚαταγγέλουμε την απαράδεκτη βίαιη επίθεση της Κυβέρνησης με ΜΑΤ και δακρυγόνα εναντίον του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου σήμερα στην Αθήνα.

Εδώ και τώρα 9μηνη άδειας ανατροφής – εξίσωση δικαιωμάτων μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών!

Οι αναπληρώτριες/τες δεν είναι εργαζόμενες/οι δεύτερης κατηγορίας!! Εδώ και τώρα 9μηνη άδειας ανατροφής – εξίσωση δικαιωμάτων μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών! Σύμφωνα με τον νόμο 4997,που ψηφίστηκε πρόσφατα, με ΦΕΚ 219 Α/ 25.11.2022 «Εξορθολογισμός ασφαλιστικής και συνταξιοδοτικής νομοθεσίας, ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και άλλες διατάξεις» και σύμφωνα με τα άρθρα 44 και 45 αυτού αυξάνεται η … ΠερισσότεραΕδώ και τώρα 9μηνη άδειας ανατροφής – εξίσωση δικαιωμάτων μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών!

Εγγραφή των αναπληρωτών στον σύλλογο- Συνδρομές

Εγγραφή των αναπληρωτών στον σύλλογο- Συνδρομές Συναδέλφισσες και συνάδελφοι αναπληρωτές Σε μία περίοδο που η πολιτική κυβερνήσεων και ΕΕ γίνεται ολοένα και πιο επιθετική απέναντι στα εργασιακά μας δικαιώματα, ενώ ταυτόχρονα προωθείται η εδώ και χρόνια η εδραίωση της ευέλικτης απασχόλησης, μονόδρομο αποτελεί η οργάνωση στα σωματεία μας! Ιδιαίτερα των αναπληρωτών συναδέλφων, που αποτελούν το … ΠερισσότεραΕγγραφή των αναπληρωτών στον σύλλογο- Συνδρομές

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου μας.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου μας. Πολλά μπράβο στην επιτυχημένη πρώτη εμφάνιση της μουσικής ομάδας του Συλλόγου που συστάθηκε φέτος.