Συνεχίζονται οι εκλογές του συλλόγου «Ο Σωκράτης», αύριο στο Καπανδρίτι, Πέμπτη Μενίδι.

Συνεχίζονται οι εκλογές του συλλόγου «Ο Σωκράτης», αύριο στο Καπανδρίτι, Πέμπτη στο Μενίδι. Οι συνάδελφοι που δεν ψήφισαν μπορούν να ψηφίσουν αύριο στο Καπανδρίτι ή την Πέμπτη στο Μενίδι.

Αλλαγή χώρου για τις εκλογές του συλλόγου μας στον Διόνυσο!

Αλλαγή χώρου για τις εκλογές του συλλόγου μας στον Διόνυσο! Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην Τοπική Δημοτική Κοινότητα Άνοιξης Ναυαρίνου 3 (δίπλα στην εθνική τράπεζα στο δρόμο των νηπιαγωγείων Άνοιξης), την Τρίτη στις 30/11/21 από τις 9.30πμ-5.00μμ. Συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι στον Δήμο Διονύσου άλλαξε η αίθουσα διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. … ΠερισσότεραΑλλαγή χώρου για τις εκλογές του συλλόγου μας στον Διόνυσο!

Αναφορικά με τον τρόπο που θα διεξαχθούν φέτος οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Αναφορικά με τον τρόπο που θα διεξαχθούν φέτος οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας Συνάδελφοι, με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, φέτος για πρώτη φορά δε θα δοθεί ειδική άδεια στους εκπαιδευτικούς την ημέρα της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και των εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.του Συλλόγου μας. Κυβέρνηση και Υπουργείο στοχεύουν στην … ΠερισσότεραΑναφορικά με τον τρόπο που θα διεξαχθούν φέτος οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας