Μήνας: Ιούλιος 2023
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 24/7 για το περιβαλλοντικό έγκλημα των πυρκαγιών
Στηρίζουμε την κινητοποίηση και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Αν. Αττικής στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (Λεωφ. Κηφισίας 37) τη Δευτέρα 24/7/2023 στις 7:30 μμ και καλούμε τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά. ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 24/7 για το περιβαλλοντικό έγκλημα των πυρκαγιών ΟΛΟΙ τη ΔΕΥΤΕΡΑ … ΠερισσότεραΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 24/7 για το περιβαλλοντικό έγκλημα των πυρκαγιών
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/7 ΣΤΙΣ 9.00 Π.Μ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ «ΑΥΞΗΣΕΙΣ» ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/7 ΣΤΙΣ 9.00 Π.Μ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης περιλαμβάνει μέτρα κοροϊδία για την «αύξηση» των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς να καταδικάσουν τα μέτρα – κοροϊδία της κυβέρνησης, να διεκδικήσουμε ουσιαστικές αυξήσεις, συμμετέχοντας στις επόμενες κινητοποιήσεις … ΠερισσότεραΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/7 ΣΤΙΣ 9.00 Π.Μ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Όλοι στην παράσταση διαμαρτυρίας! Με ψίχουλα δε θα ζήσουμε, οργανώνουμε τον αγώνα για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς μας.
Όλοι στην παράσταση διαμαρτυρίας!Με ψίχουλα δε θα ζήσουμε, οργανώνουμε τον αγώνα για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς μας.
Κοροϊδία με ψίχουλα η «αύξηση» του μισθού των εκπαιδευτικών και όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων.
Κοροϊδία με ψίχουλα η «αύξηση» του μισθού των εκπαιδευτικών και όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων. Οργανώνουμε την πάλη μας και τον αγώνα μας με αιτήματα που θα δίνουν πραγματικές ανάσες στη ζωή μας. Με μπόλικο θράσος αλλά και με μέγιστη κοροϊδία η κυβέρνηση και ο νέος Υπουργός Οικονομικών παρουσίασε το νομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση … ΠερισσότεραΚοροϊδία με ψίχουλα η «αύξηση» του μισθού των εκπαιδευτικών και όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων.
Σπύρος Μαρίνης, γεν. γραμματέα ΔΟΕ, στο ράδιο της ΕΡΤ3, για τη δήθεν επιλογή σχολείου της κυβέρνησης
Σπύρος Μαρίνης, γεν. γραμματέας ΔΟΕ, στο ράδιο της ΕΡΤ3, για τη δήθεν επιλογή σχολείου της κυβέρνησης
ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!
ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟΥ– ΕΞΙΣΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Η κυβέρνηση της ΝΔ εδώ και καιρό έχει ανοίξει τη συζήτηση για αλλαγή του … ΠερισσότεραΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!
Ενημέρωση για τους νεοδιόριστους
Ενημέρωση για τους νεοδιόριστους Οι νεοδιόριστοι που πήραν οργανικές, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ εξασφαλίζοντας ότι υπηρετούν την οργανική τους με δικαίωμα μετάθεσης και βελτίωσης θέσης του χρόνου.
Με αφορμή το μπαράζ δημοσιευμάτων περί «αυξήσεων» στους μισθούς των Δημοσίων Υπαλλήλων έχει σημασία να θυμίσουμε το μέγεθος των περικοπών που ζήσαμε τα τελευταία 10 χρόνια.
Με αφορμή το μπαράζ δημοσιευμάτων περί «αυξήσεων» στους μισθούς των Δημοσίων Υπαλλήλων έχει σημασία να θυμίσουμε το μέγεθος των περικοπών που ζήσαμε τα τελευταία 10 χρόνια όπως φαίνονται καθαρά στους πίνακες που ακολουθούν χωρίς να αποτυπώνονται καν οι απώλειες που έχουμε από τον πληθωρισμό και τις τεράστιες αυξήσεις στα ενοίκια.
Ανακοίνωση για εγκύκλιο αξιολόγησης ΕΣΠΑ – Κανένας και καμία δεν είναι υποχρεωμένος/η να απαντήσει
Ανακοίνωση για εγκύκλιο αξιολόγησης ΕΣΠΑ – Κανένας και καμία δεν είναι υποχρεωμένος/η να απαντήσει Τις τελευταίες 2 ημέρες αποστέλλεται από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό & Κοινωνική Συνοχή», με θέμα: τη Διενέργεια Αξιολογήσεων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» … ΠερισσότεραΑνακοίνωση για εγκύκλιο αξιολόγησης ΕΣΠΑ – Κανένας και καμία δεν είναι υποχρεωμένος/η να απαντήσει