ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ
«Διαδραστικά μαθήματα» για τη χλωρίδα και πανίδα του τόπου μας στο 23ο Δημοτικό Σχολείο
Οι μαθητές του 23ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών καθώς και το σύνολο της σχολικής κοινότητας , εκπαιδευτικοί και γονείς, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πολύ κοντά, στον αύλειο χώρο του σχολείου τους, τη χλωρίδα και πανίδα του τόπου μας.
Άλλωστε η καλλιέργεια της οικολογικής συνείδησης πρέπει να ξεκινά από μικρή ηλικία και γι’ αυτό φρόντισε με περισσή επιμέλεια ο Δήμος Αχαρνών….
Έχει αφήσει ακαθάριστο το σχολείο με αποτέλεσμα τα χόρτα να ξεπερνούν το μπόι των μικρών μας μαθητών και εκεί να βρίσκουν καταφύγιο κάθε λογής έντομα, τρωκτικά και ερπετά, όπως το φίδι που είδε γονιός καθώς περίμενε να παραλάβει το παιδί του από το σχολείο.
Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της εγκατάλειψης και απαξίωσης των δημόσιων σχολείων … Εκτός από την πτώση σοβάδων, τα πλημμυρισμένα σχολεία, τους επικίνδυνους καυστήρες κτλ., τώρα «θα ευχόμαστε» να γλιτώσουμε και από δαγκώματα φιδιών…!!!
Τα λόγια περιττά…
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
Από το Δ.Σ.
