Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη συγκέντρωση στην Τρίπολη, στην έδρα του Πειθαρχικού Συμβουλίου Πελοποννήσου κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Δεκάδες Σύλλογοι Εκπαιδευτικών και εργατικά σωματεία διαδήλωσαν με στεντόρεια φωνή πως το δικαίωμα των εργαζομένων να απεργούν είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!
Διατράνωσαν τη θέλησή τους να υπερασπιστούν τη μόρφωση των παιδιών, την παιδαγωγική μας αξιοπρέπεια κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και του ΥΠΑΙΘΑ που μας θέλουν φτωχούς, σε επικίνδυνες υποδομές, σε σχολεία με χιλιάδες κενά και φοβισμένους!
Τα σχέδιά τους όμως τα κατατροπώνουν συνεχώς οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν τις προωθητικές αποφάσεις της ΔΟΕ και των ΣΕΠΕ!
Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, του αγώνα και της διεκδίκησης για μόρφωση, δουλειά, αξιοπρεπή ζωή!
Για την ιστορία, η εκδίκαση πήρε αναβολή με ευθύνη της διοίκησης, καθώς από τη δική μας πλευρά είμασταν έτοιμοι τόσο δικαστικά όσο και κινηματικά να αντιμετωπίσουμε τις έωλες πειθαρχικές διώξεις! Η διοίκηση επέλεξε τον δρόμο φυγομαχίας μιας και τα διορισμένα μέλη -Διευθυντές Εκαπαίδευσης (τακτικός και αναπληρωματικός) δέν προσήλθαν!
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του!
Εμείς πάντως ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους!
