Δελτίο Τύπου από την ημερήσια εκδρομή στο Λαύριο

Δελτίο Τύπου από την ημερήσια εκδρομή στο Λαύριο

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων και φίλων πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 9/10 η ημερήσια εκδρομή στο Λαύριο στον χώρο όπου βρίσκονται οι αρχαίες εγκαταστάσεις των μεταλλείων, καθώς και στη Γαλλική Μεταλλευτική Εταιρεία που εκμεταλλεύτηκε τα μεταλλεία του Λαυρίου για περισσότερο από έναν αιώνα, με αναφορά στους μεγάλους αγώνες και τις πολυήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου, Μάη Μέντη, για την ξενάγηση καθώς και όλους τους συναδέλφους που στήριξαν την πρωτοβουλία του Συλλόγου μας.

Επόμενοι «πολιτιστικοί σταθμοί»:

–  δωρεάν θεατρική παράσταση με τα μονόπρακτα του Άντον Τσέχοφ «η Επέτειος», «Πρόταση Γάμου», από την ομάδα «ο Θίασος», το Σάββατο 15/10, στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος» του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών (Φιλαδελφείας 87).

–  Οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου μας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στη θεατρική ομάδα «ο Θίασος», μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 69 41 50 58 21 (Σωτηροπούλου Ξανθή). Οι πρόβες γίνονται κάθε Κυριακή στις 7μ.μ. στο Στέκι Ολυμπιακού Χωριού, Κακλαμανάκη 21

.